Chiftelute din dovlecei sau chiftelute din bostanei Chiftelute din dovlecei – aperitiv sau fel principal. Preparat simplu si gustos. E vremea dovleceilor, va recomand chiftelute din dovlecei rasi pe razatoare...
Prajitura cu cirese – pandispan cu cirese Prajitura cu cirese este o prajiturica foarte usor de preparat si foarte versatila, o puteti pregati toata vara si toamna cu fructe proaspete....
Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni Choux a la creme cu crema de vanilie si capsuni sau eclere – prajitura fina vanilata si aromata, indiferent de...
Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni Desert la pahar cu crema de vanilie si capsuni – desert fin cu aroma de vanilie si capsuni. E vremea capsunilor,...
Crochete din piept de pui si branza Crochete din piept de pui si branza-reteta Savurati cu placere crochetele rezultate din combinatia pieptului de pui si trei tipuri de branza. ...
Rulada de vanilie cu crema de branza si visine Rulada de vanilie cu crema de branza si visine – un desert bun pentru o masa festiva. O foaie de rulada...
Pizza in cuib – mini pizza Pizza in cuib-pizza este un preparat de origine italiana. Pizza in cuib sau mini pizza, cu piept de pui, ciuperci, bacon, ardei si frunze...
Tarta cu spanac Tarta cu spanac – aperitiv usor de preparat, poate fi servit rece sau cald. Ingrediente putine si la indemana tuturor, un aluat de tarta cu branza de...
Tort cu crema de vanilie si jeleu de visine Tort cu crema de vanilie si jeleu de visine – reteta este foarte foarte simpla, un blat cu cacao, crema de...
Ciorba de burta Gasiti aici reteta veche a ciorbei, reteta dupa care preparam ciorba de burta in unul din marele restaurante din vechiul oras Danubian. Nu este greu de preparat...