Ficatei la tigaie

Ficatei la tigaie cu ceapa si mere

Ficatei la tigaie cu ceapa si mere, o reteta cu un gust si o textura speciala. Aceasta reteta de ficatei la tigaie cu ceapa si mere se prepară în doar 30 de minute. Reteta de  ficatei la tigaie merge de minune alaturi de o mamaliguta aburinda sau un piure de cartofi.

Ficatei la tigaie
Ficatei la tigaie

Ingrediente:

  • 8 bucati ficat de porc
  • 2 cepe albe sau rosii
  • 2 mere potrivite
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Ficatul se spala si se portioneaza. Se prajeste usor in ulei de masline. Se scoate din tigaie ficatul si se adauga ceapa taiata rondele fine. Dupa ce s-a calit ceapa, se vor adauga feliile de mere. Se adauga ficatul in acest amestec, se adauga sare si piper si se mai lasa aproximativ 2 minute ca sa se combine aromele. Se poate servi alaturi de o mamaliguta aburinda sau un piure de cartofi.

Ingrediente:

Cum se face reteta:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *