Beneficii ale consumului de spanac Mancarea de spanac este un super-aliment încărcat cu nutrienți într-un pachet de calorii scăzute. Legumele verzi sunt importante pentru sănătatea pielii, a părului și a...
Castane coapte in cuptor Castane coapte – cum se prepara acasa? Castanele coapte sunt moi si cremoase, extraordinar de aromate si dulcege.Aici va prezint cum se prepara acasa aceste castane...
Ficat de porc la tigaie – cu amestec mexican O cina rapida- Ficat de porc la tigaie se prepara rapid. Fiacatul de porc se taie felii subtirele cam de un...
Pilaf cu urzici- preparat de post Reteta Pilaf cu urzici este foarte usor de preparat. A venit primavara, hai sa mergem dupa urzici. Verzi cu codite mici si pline de...
Tort de mere intregi simplu Tort de mere intregi simplu si gustos. Rețeta această de tort de mere intregi este veche şi rămâne una din cele mai bune rețete de...
Aluat placinta simplu Aluat placinta dobrogeana. Aluat placinta cu branza dulce si stafide. Cea mai simpla reteta de aluat de placinta. Ingrediente: 500 g faina 3 linguri ulei 1 lingurita...
Racitura de porc limpede Racitura de porc moldoveneasca. Racitura de porc sau piftia este nelipsita de pe masa românilor în ziua de Crăciun. Cea mai simpla racitura de porc. Ingrediente:...
Valoarea nutritionala a ciupercilor Mancare de ciuperci gustoasa. Ciupercile sunt clasificate ca legume în lumea alimentelor, dar nu sunt plante tehnice. Acestea aparțin regatului fungi. Deși nu sunt legume, ciupercile...
Beneficiile consumului de stevie Mancare de stevie sanatoasa. Stevia este o planta care apare la inceputul primaverii si nu trebuie sa lipseasca dintr-o alimentatie sanatoasa. Este de mare ajutor persoanelor...
Beneficii pentru sănătate Prazul, la fel ca si usturoiul și ceapa, fac parte dintr-o familie de legume numită legume Allium. Deoarece prazul este legat de usturoi și ceapă, ele conțin...