Salata cu piept de pui la cuptor – salata de primavara Salata cu piept de pui la cuptor – este o salata cu frunze proaspete de spanac, frunze de salata...
Tarta cu spanac Tarta cu spanac – aperitiv usor de preparat, poate fi servit rece sau cald. Ingrediente putine si la indemana tuturor, un aluat de tarta cu branza de...
Chiftelute din naut cu sos de usturoi Chiftelute din naut cu sos de usturoi – usor de preparat cu putine ingrediente. Nautul este bogat in fibre si vitamine, are un...
Rulouri din omleta cu legume – mic dejun Rulouri din omleta cu legume – omleta cu legume, mic dejun, rapid si usor de preparat. Legume fierte in abur: broccoli, ardei...
Pasta de naut – Hummus Pasta de naut – sanatoasa si gustoasa. Putem folosi nautul din conserva care este gata fiert sau naut uscat. Boabele de naut se pun in...
Oua ochiuri in cuib de ardei – mic dejun rapid Oua ochiuri in cuib de ardei – mic dejun rapid sanatos si gustos, ingrediente putine: doua oua, doua rondele de...
Ciorba de burta Gasiti aici reteta veche a ciorbei, reteta dupa care preparam ciorba de burta in unul din marele restaurante din vechiul oras Danubian. Nu este greu de preparat...
Musaca cu legume Musaca cu legume – legume in straturi la cuptor. Este toamna si ne bucuram de foarte multe legume, le putem folosi in multe combimatii. Vom prepara astazi...
Dovlecei umpluti cu branza – bostanei umpluti cu branza Dovlecei umpluti cu branza – aperitiv rapid si sanatos. Usor de preparat acesti Dovlecei umpluti cu branza, dovleceii taiati pe lungime...