Ostropel de porc – preparat specific romanesc Ostropel de porc – preparat specific romanesc. Reteta Ostropel de porc este usor de gatit si nu are nevoie de multe ingrediente. Putem...
Castraveti murati de vara – castraveti covasiti Castraveti murati de vara la soare – o reteta simpla. In 5-6 zile castavetii se vor mura vor fi crocanti, acrisori si putin...
Ciorba de perisoare de vita sau bors de perisoare Ciorba de perisoare de vita este preferata familiei mele. Cu perisoare pufoase din carne de vita tocata la masina prin sita...
Zarzavat cu sare pentru ciorbe sau supe – radacinoase conservate in sare Zarzavat cu sare pentru ciorbe sau supe – Legume cu sare pentru iarna. Vine perioada rece si foarte...
Somon la tigaie cu legume – somon fript la tigaie cu legume fierte in abur Somon la tigaie cu legume poate fi o cina sau un pranz delicios. Un preparat...
Supa de fasole cu costita afumata Supa de fasole cu costita afumata este un preparat ROMANESC, supa dulce si delicioasa. Numai buna in zi de post dar fara afumatura, cu...