Ciorba din coada de vitel Ciorba din coada de vitel – gasim mai rar coada de vitel in magazine, eu am gasit in supermarket la tavita gata portionata si n-am...
Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei- numai bun de pus in ciorba Zarzavat pentru iarna– preparat din rosii si ardei numai cu sare fara conservanti este foarte bun pentru...
Ciorba de vacuta – Bors de vacuta Ciorba de vacuta este o ciorba nelipsita din meniul tuturor romanilor, cu carne de vita si neaparat un os, cu multe legume...
Bors de perisoare – perisoare pufoase Bors de perisoare – perisoare din carne de porc, bors acru si legume proaspete daca este vara. Iarna voi pune Zarzavat cu sare pentru ciorbe...
Supa de fasole cu costita afumata Supa de fasole cu costita afumata este un preparat ROMANESC, supa dulce si delicioasa. Numai buna in zi de post dar fara afumatura, cu...
Bors radautean sau ciorba radauteana Bors radautean -ciorba originala din Radauti, gustoasa, usoara si totusi satioasa. Acrita cu bors si aromatizata cu leustean. Merita sa o incercati macar odata. Cum se...