Dovlecei umpluti – cu piept de pui Dovlecei umpluti preparati in cuptor cu piept de pui. Nu este o reteta greu de preparat. Dovlecelul se taie pe lungime si se...
Bors de perisoare – perisoare pufoase Bors de perisoare – perisoare din carne de porc, bors acru si legume proaspete daca este vara. Iarna voi pune Zarzavat cu sare pentru ciorbe...
Supa de fasole cu costita afumata Supa de fasole cu costita afumata este un preparat ROMANESC, supa dulce si delicioasa. Numai buna in zi de post dar fara afumatura, cu...
Sarmalute in foi de varza cu soia Sarmalute in foi de varza cu soia – reteta des gatita in perioada de post. Se impart in AJUNUL CRACIUNULUI impreuna cu turte...
Bors radautean sau ciorba radauteana Bors radautean -ciorba originala din Radauti, gustoasa, usoara si totusi satioasa. Acrita cu bors si aromatizata cu leustean. Merita sa o incercati macar odata. Cum se...