Salata de vinete – simpla sau cu maioneza Salata de vinete – preparat de post. Voi face salata cu vinete congelate pe care le-am copt asta toamna. Vinetele se coc...
Mancaruri romanesti traditionale si savuroase Mancaruri romanesti gustoase din bucataria romaneasca este un amestec plin de diversitate, ea imbinand intr-un mod savuros numeroase influente culturale, dar pastrandu-si, in acelasi timp,...
Crochete de cascaval savuroase Crochete de cascaval pentru un mic dejun savuros. O reteta simpla de crochete de cascaval. Iată o reţetă de crochete cu caşcaval şi brânză telemea, pe...
Bors de peste pescaresc Bors de peste pescareasca – reteta dobrogeana, reteta autentica, facuta pe malul baltii. Acest bors de peste este foarte gustos si hranitor. Bors de peste pescareasca...
Ciorba de linte de post Ciorba de linte. Reteta de ciorba de linte, o reteta gustoasa, vegana, potrivita, deci, si pentru zilele de post. Aceasta reteta de ciorba de linte...
Peste prajit cu pesmet Peste prajit in ulei se prepara usor si rapid. Pestele se prepara in multe feluri, ciorba de peste, peste la cuptor, dar am ales astazi sa...
Snitel de vinete de post Snitel de post si gustos. Un preparat de post deosebit de gustos, care se gateste usor, fara, intr-un timp foarte scurt. Aici gasiti reteta cu...
Castane coapte in cuptor Castane coapte – cum se prepara acasa? Castanele coapte sunt moi si cremoase, extraordinar de aromate si dulcege.Aici va prezint cum se prepara acasa aceste castane...
Tort de mere intregi simplu Tort de mere intregi simplu si gustos. Rețeta această de tort de mere intregi este veche şi rămâne una din cele mai bune rețete de...
Aluat placinta simplu Aluat placinta dobrogeana. Aluat placinta cu branza dulce si stafide. Cea mai simpla reteta de aluat de placinta. Ingrediente: 500 g faina 3 linguri ulei 1 lingurita...