Directions
Tort de mere intregi simplu
Tort de mere intregi simplu si gustos. Rețeta această de tort de mere intregi este veche şi rămâne una din cele mai bune rețete de tort de casă. Aici gasiti o reteta simpla de tort de mere intregi.
Ingrediente:
- 125g unt, la temperatura camerei
- 125g zahăr roșu
- 1 lingurita zahar de vanilie
- 3 ouă
- 100g faina de migdale
- 50g pesmet
- 75 g faina de porumb
- 1 lingurita de rom
- 1 kg de mere, decojite și scos mijlocul
- 3 linguri coacăze
- 100g migdale, tocate
- 2 linguri de zahăr
Mod de preparare:
- Bateți untul până când este pufos, apoi adăugați zahărul de vanilie. Se rotește, se amestecă în zahăr, ouă, migdale, pesmet și un amestec de făină de porumb, praf de copt și rom.
- Transferați amestecul într-un tavă de tort rotund unsuros.
- Preîncălziți cuptorul la 180 ° C
- Puneți merele întregi în amestec și presărați cu coacăze și migdale.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 60 de minute. După coacere, presărați cu zahăr. Eliberați-o din tava și lăsați-o la rece.