1 0
Prajitura cu pulpa din fructe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gr Faina faina alba
2 buc Kiwi tari
3 buc-400 gr Mar coapte si nepatate
1 buc-150 gr Morcov medii
1 lingurita Nuca de cocos macinata
50 gr Nuci macinate uscate si rumenite la cuptor
3 buc oua proaspete
1 pliculet-10 gr Praf de copt
1 lingurita Scortisoara macinata
50 gr Stafide aurii
50 ml Ulei floarea soarelui
100 gr Zahar alb
2 pliculete -14 gr Zahar vanilat
4 buc-600 gr Portocala coapte si zemoase

Prajitura cu pulpa din fructe

Aroma iernii

Cuisine:

    Prajitura buna si gustoasa
    usor si la indemana tuturor

    • 65 min
    • Serves 8
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Prajitura cu pulpa din fructe.

    Prajitura cu pulpa din fructe proaspete-reteta
    Prajitura cu pulpa din fructe proaspete- reteta

    Prajitura cu pulpa din fructe este obtinuta din pulpa fructelor ramase dupa ce am facut un fresh de portocala, mar, morcov si kiwi

    Bogata in vitamine si fibre naturale invaluita in aroma scortisoarei si a nucii de cocos.

    Se poate servi cu sucul din fructe  sau cu o cafea.

    prajitura cu pulpa din fructe-reteta
    prajitura cu pulpa din fructe-reteta

    Cum se prepara Prajitura cu pulpa din fructe gasiti in pasii din reteta.

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Dupa prepararea sucului din fructe, voi lua pulpa rezultata cam 350 gr si am sa o pun intr-un castron.

    2
    Done

    Pasul 2

    Am sa adaug treptat zaharul, uleiul, ouale si zaharul vanilat si voi amesteca pana se omogenizeaza, adaug in aceasta compozitie scortisoara, nuca macinata si rumenita si nuca de cocos le amestec bine si pregatesc faina.

    3
    Done

    Pasul 3

    Praful de copt se amesteca cu faina.
    Faina se rastoarna peste compozitie amestecand continuu.

    4
    Done

    Pasul 4

    Tava de copt o tapetez cu hartie de copt, compozitia se rastoarna in tava, se niveleaza pentru a avea o suprafata uniforma si se introduce in cuptorul preincalzit 45-50 min la foc mic.

    5
    Done

    Pasul 5

    Este gata cand la suprafata are o culoare rumen aurie, cand se desprinde usor de hirtia din tava si cand in bucatarie plutesc arome de mar si scortisoara.
    Se poate servi aburinda sau rece cu sucul din fructe sau cu o cafea.
    POFTA BUNA !

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Bogata in vitamine si fibre naturale invaluita in aroma scortisoarei si a nucii de cocos.
    Prajitura cu pulpa din fructe.

    previous
    Rosii cherry murate
    next
    Piept de rata cu sos de portocale
    previous
    Rosii cherry murate
    next
    Piept de rata cu sos de portocale

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here