Ingredients
-
500 gr cirese
-
4 buc oua
-
150gr Zahar
-
250 gr Faina
-
100 ml Ulei
-
100 ml Lapte
-
1/2 pliculet Praf de copt
-
1 lingurita coaja rasa de lamaie
-
20 gr Zahar vanilat
-
50 gr zahar pudra
Directions
Prajitura cu cirese – pandispan cu cirese
Prajitura cu cirese este o prajiturica foarte usor de preparat si foarte versatila, o puteti pregati toata vara si toamna cu fructe proaspete.
A venit vara e sezonul cireselor, va propun un desert simplu si rapid. O prajiturica gustoasa, vanilata si aromata.
Prajitura cu cirese este gata in 40 min, se pudreaza cu zahar si se serveste pe terasa cu un Sirop de soc apa minerala, lamaie si cuburi de gheata.
Cum se face o Prajitura cu cirese urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Curatam ciresele de codite, scoatem samburii si le lasam la scurs. |
2
Done
|
|
3
Done
|