0 0
Peste la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Peste la cuptor

Cuisine:
    • Medium

    Directions

    Share

    Peste la cuptor simplu

    Peste la cuptor pentru o cină simplă  cu pește. Treceți peste fileurile congelate și încercați această rețetă ușoară cu peste la cuptor. Puteți folosi orice pește alb: codul, salau,chefal etc. Pestele la cuptor se serveste cu cartofi copți subțiri cu verdeata. Aici gasiti o reteta simpla cu peste la cuptor.

    Peste la cuptor
    Peste la cuptor

    Ingrediente     

    • 700g file de cod sau alte fileuri de pește alb.
    • 1 lingură de suc de lămâie proaspătă
    • 1 linguriță de maioneză
    • 2 cepe
    •  usturoi
    •  piper boabe
    • 2 linguri unt
    • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat

    Cum se face

    Pasul 1

    Preîncălziți cuptorul la 210 °.

    Pasul 2

    Puneți peștele într-o tava de copt. Se taie ceapa felii subţiri, se aşază pe fundul unei forme termorezistente împreună cu usturoiul tocat mărunt, suc de lamaie, boabe de piper, maioneza

    Deasupra se aşază peştele, după care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 60 de minute. La jumătatea duratei de preparare, peştele se întoarce şi se stropeşte din când în când cu sosul din tavă. Se presara cu patrunjel

    Pasul 3

    Ajustați timpul de coacere în funcție de grosimea peștelui.

    Alina Retete

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    gogosi pufoase
    previous
    Gogosi pufoase
    Gulas unguresc
    next
    Gulas unguresc
    gogosi pufoase
    previous
    Gogosi pufoase
    Gulas unguresc
    next
    Gulas unguresc

    Add Your Comment

    Translate »