Ingredients
-
5 buc - 1 kg dovlecelmarime medie
-
400 gr piept de puitocat
-
100 gr ceapa
-
50 gr Morcov
-
1 buc ardei kapiarosu
-
2 linguri bulion
-
1 legatura Marar
-
50 ml Ulei
-
1 gr Piper
-
1 gr Sare
-
1 buc oua
Directions
Dovlecei umpluti – cu piept de pui
Dovlecei umpluti preparati in cuptor cu piept de pui. Nu este o reteta greu de preparat. Dovlecelul se taie pe lungime si se scobeste in interior cu o lingurita fara sa spargem coaja.
Nu aruncam miezul il putem folosi la Omleta la cuptor sau o Supa crema de dovlecei.
Cum se fac Dovlecei umpluti gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Taiem dovleceii la capete si pe lungime, cu o lingurita scobim si scoatem miezul fara sa spargem peretii dovlecelului, presaram sare si ii lasam la scurs cu fata in jos. |
2
Done
|
Pasul 2 |
3
Done
|
Pasul 3 |