0 0
Ciorba de ciuperci pleurotus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500gr ciuperci pleurotus
1buc Morcov
1buc ceapa
1/2 buc Ardei gras rosu
1buc patrunjel radacina
4linguri Ulei
4 buc galbenus de oua
300gr smantana
usturoi
otet
Sare
Piper

Ciorba de ciuperci pleurotus

Cuisine:
    • 45 min
    • Serves 10
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Ciorba de ciuperci pleurotus – ciorba falsa de burta

    Ciorba de ciuperci pleurotus – o ciorba sanatoasa si plina de vitamine gata in 45 min.

    Daca nu va place burta de vita va recomand sa incercati Ciorba de ciuperci pleurotus, o ciorba gustoasa dreasa cu ou si smantama.

    Va las pe voi sa adaugati usturoi si otet atat cat va place.

     

    ciorba din ciuperci pleurotus -reteta
    ciorba din ciuperci pleurotus -reteta

    Din gama Preparate cu ciuperci  va recomand Drob de ciuperciCiuperci umpluteCiulama de ciuperciTocanita de ciuperci cu mamaliga,Pilaf de orez de post cu legume si ciuperciTocanita din ciuperci si praz.

    Steps

    1
    Done

    Luam o oala de 5L in care turnam uleiul si aprindem aragazul.
    Punem ceapa alba taiata marunt, morcovul si patrunjelul radacina rase fin in ulei si calim la foc mic citeva minute 3-4, uleiul va avea o culoare frumos portocalie, aceasta va da si fata ciorbei noastre. Adaugam ardeiul rosu taiat cubulete, turnam 4L de apa si lasam sa fiarba 10 min.

    2
    Done

    Frecam galbenusul de ou cu putina sare pentru asi intensifica culoarea.
    Legumele sunt aproape fierte acum putem adaugam ciupercile taiate fasii mici ca la ciorba de burta, punem capacul si mai lasam 10min la fiert.
    Amestecam intr-un bol incapator smantana cu galbenusul, sare si piper. Oprim focul si luam cateva polonice cam 4 din zeama fierbinte si o lasam sa se raceasca putin. Daca este fierbinte compozitia se va taia. Se toarna cate un polonic peste compozitia din galbenus si smantana si se amesteca rapid. Se rastoarna in oala peste ciorba fierbinte si se amesteca contunu.
    Lasam la foc mic cateva minute acum putem pune usturoi pisat si putin otet.
    Ciorbita este gata se poate servi cu ardei iute, mujdei de usturoi si otet.
    Sa aveti pofta.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    un deliciu

    previous
    Inimioara dulce din gris
    next
    Mucenici moldovenesti
    previous
    Inimioara dulce din gris
    next
    Mucenici moldovenesti

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here