Ciorba din coada de vitel Ciorba din coada de vitel – gasim mai rar coada de vitel in magazine, eu am gasit in supermarket la tavita gata portionata si n-am...
Ciorba de perisoare de vita sau bors de perisoare Ciorba de perisoare de vita este preferata familiei mele. Cu perisoare pufoase din carne de vita tocata la masina prin sita...
Ciorba de vacuta – Bors de vacuta Ciorba de vacuta este o ciorba nelipsita din meniul tuturor romanilor, cu carne de vita si neaparat un os, cu multe legume...
Bors de perisoare – perisoare pufoase Bors de perisoare – perisoare din carne de porc, bors acru si legume proaspete daca este vara. Iarna voi pune Zarzavat cu sare pentru ciorbe...
Sarmalute in foi de varza cu soia Sarmalute in foi de varza cu soia – reteta des gatita in perioada de post. Se impart in AJUNUL CRACIUNULUI impreuna cu turte...
Bors radautean sau ciorba radauteana Bors radautean -ciorba originala din Radauti, gustoasa, usoara si totusi satioasa. Acrita cu bors si aromatizata cu leustean. Merita sa o incercati macar odata. Cum se...