Ingredients
-
1kg ciuperci
-
3 buc ceapa
-
2 buc Morcov
-
2 buc Ardei gras rosu
-
1 buc mic ardei iute
-
50 ml Ulei
-
Sare
-
Piper
-
frunze de patrunjel
-
Directions
Tocanita de ciuperci sau mancarica din ciuperci si legume
Tocanita de ciuperci cu mamaliga – preparat de post.
Un preparat usor de facut, gustos si viu colorat. Tocanita de ciuperci este o mancare de post cu aroma si gust inbietor.
Se serveste calda dar si rece, cu mamaliguta calda sau cu paine.
Cum se face o Tocanita de ciuperci cu mamaliga urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Se pune o cratita larga la incins in care turnam uleiul si apoi ceapa taiata marunt , presaram putina sare si calim pana cand ceapa este lucioasa si s-a inmuiat. |
2
Done
|
Dupa ce curatam ciupercile le taiem feliute. |