Ingredients
-
-pentru aluat-
-
150gr unt
-
300gr Faina
-
120gr branza de vaci
-
1buc oua
-
1 buc - pentru uns galbenus de oua
-
Sare
-
3-4 linguri apa
-
-pentru umplutura-
-
500 gr congelat spanac
-
1 buc ceapa
-
200 gr branza de vaci
-
3 linguri smantana
-
2 buc oua
-
2 linguri Ulei
-
1 gr Sare
-
1 gr nucsoara
-
1 gr Piper
-
Directions
Tarta cu spanac
Tarta cu spanac – aperitiv usor de preparat, poate fi servit rece sau cald.
Ingrediente putine si la indemana tuturor, un aluat de tarta cu branza de vaci si o umplutura din spanac proaspat sau congelat cu branza, oua si nucsoara.
tarta cu spanac-reteta
Va recomand si Tarta cu broccoli.
Cum se face Tarta cu spanac urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Amestecam faina cu untul si framantam cu degetele pana ce aluatul va senana cu firmiturile de paine, adaugam branza, oul si apa rece, amestecam pana cand aluatul este fin si omogen. Il lasam la rece in frigider 30 min intr-o folie alimentara. |
2
Done
|
Cat timp aluatul este la rece pregatim umplutura din spanac. |
3
Done
|
Luam din aluat un sfert, cam un pumn bun si il lasam deoparte, din el vom decora tarta. |