Ingredients
-
100 gr soia granule
-
2 buc ceapa
-
1 buc Morcov
-
150 gr orez camolino
-
500 gr suc de rosii
-
100ml Ulei
-
Sare
-
Piper
-
ardei iute
-
2 capatani varza murata
Directions
Sarmale de post cu soia
Sarmale de post cu soia granule gustoase, dulcegi putin picante. Preparate cel mai des in perioada de post. Aceste sarmale de post cu soia pot fi servite atat calde cat si reci cu mamaliguta si ardei iute.
Cum se fac Sarmale de post cu soia urmati pasii din reteta.
Din granulele de soia mai putem pregati musaca sau chiftelute. Din cuburi de soia va recomand Tocanita de soia cu legume.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Intr-o tigaie cu uleiul incins punem la calit ceapa si morcovul, cand acestea sunt lucioase adaugam orezul spalat si 50 ml apa. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam la foc mic sa se umfle putin orezul cam 5 min. Turnam 200 ml de suc de rosii, sare si piper omogenizam 2 min pe foc. Luam tigaia de pe aragaz si lasam compozitia sa se raceasca. |
3
Done
|
Stoarcem soia in mana de surplusul de apa si o punem peste compozitia cu orez. |
4
Done
|
|
5
Done
|