0 0
Sarmale de post cu soia granule

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gr soia granule
2 buc ceapa
1 buc Morcov
150 gr orez camolino
500 gr suc de rosii
100ml Ulei
Sare
Piper
ardei iute
2 capatani varza murata

Sarmale de post cu soia granule

Cuisine:

    Preparat de post

    • 2h
    • Serves 10
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Sarmale de post cu soia

    Sarmale de post cu soia granule gustoase, dulcegi putin picante. Preparate cel mai des in perioada de post. Aceste sarmale de post cu soia pot fi servite atat calde cat si reci cu mamaliguta si ardei iute.

    Cum se fac Sarmale de post cu soia urmati pasii din reteta.

    Din granulele de soia mai putem pregati musaca sau chiftelute. Din cuburi de soia va recomand Tocanita de soia cu legume.

    sarmale de post cu soia-reteta
    sarmale de post cu soia – reteta

    Steps

    1
    Done

    Granulele din soia se pun la hidratat in apa rece 20 min.
    Varza murata se lasa in apa la desarat, se schimba apa de cateva ori, gustati-o.
    Ceapa se taie marut, morcovul se rade fin pe razatoare.

    2
    Done

    Intr-o tigaie cu uleiul incins punem la calit ceapa si morcovul, cand acestea sunt lucioase adaugam orezul spalat si 50 ml apa. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam la foc mic sa se umfle putin orezul cam 5 min. Turnam 200 ml de suc de rosii, sare si piper omogenizam 2 min pe foc. Luam tigaia de pe aragaz si lasam compozitia sa se raceasca.

    3
    Done

    Stoarcem soia in mana de surplusul de apa si o punem peste compozitia cu orez.
    Taiem verdeata proaspata sau din congelator, amestecam si gustam.
    Varza se desface in foi si se portioneaza bucati cam cat palma.
    Punem foaia de varza in palma stanga si luam din compozitie cu lingura, apoi rulam, capetele le intoducem in interiorul ruloului cu degetele.

    4
    Done

    Asezam sarmalutele formate una langa alta intr-un vas la baza caruia tocam putina varza.
    Turnam apa, acoperim cu o farfurioara mai mica decat gura vasului si le punem la fiert la foc mic.

    5
    Done

    Le incercam in timp ce fierb si turnam sucul de rosii si ardeiul iute rondele.
    Vor fierbe la foc mic in voie cum se spune, au un sos dulceag putin picant.
    Foaia de varza este fiarta, compozitia gustoasa.
    Sa facem mamaliguta.
    Se pot servi si calde si reci. Sa aveti pofta.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    Alina Retete

    Sarmale de post cu soia granule perfecte pentru perioada de post sau regim.

    previous
    Tort de cacao cu crema mascarpone
    next
    Mini tarte cu capsuni si crema de vanilie
    previous
    Tort de cacao cu crema mascarpone
    next
    Mini tarte cu capsuni si crema de vanilie

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here