Ingredients
-
1 buc piept de bibilica
-
marinata
-
100 ml vin rosu
-
2 linguri ulei de masline
-
1 lingura miere de albine
-
2 linguri sos de soia
-
5-6 catei usturoi
-
cimbru
-
Piper
-
Sare
-
chili
Directions
Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – cu legume la cuptor
Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – piept de bibilica marinat 4 ore apoi fript pe grill.
Carnea de bibilica este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Am lasat cateva ore pieptul la fezandat intr-o marinata din; vin rosu, ulei de masline, miere de albine, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, chili. L-am scurs si l-am pus pe tigaia [grill] incinsa.
Poate va intrebati unde am gasit piept de bibilica ? Am avut o pasare intraga, am oprit pieptul si…. Bibilica la cuptor, daca aveti o pasare intreaga puteti incerca Bibilica umpluta la cuptor..
Cum se face Piept de bibilica la tigaie [GRILL] urmati pasii din reteta.
Serviti friptura cu Legume la cuptor, si salata de sezon sau Gogonele murate- Muraturi in saramura.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
One Comment Hide Comments
Ai mentionat in reteta “poate va intrebati de unde am luat pieptul de bibilica”. Fara sa fac reclama vreunei firme, am gasit in supermarket (si in cel care incepe cu C si in cel cu K, parca si in A, am vazut) sunt si bibilici intregi in niste caserole din plastic, dar si piept separat in ambalaj vidat din acela metalizat auriu. Si pulpe aveau separat. Chiar au inceput sa se gaseasca acum. Daca vreti exact denumirea firmei, puteti sa ma contactati, nu as vrea sa para ca fac reclama aici. Pofta buna! 😉