Ingredients
-
600 gr spanacproaspat
-
5 buc oua
-
100 gr ceapa
-
2 linguri smantana
-
1 lingura otet
-
2 gr Sare
-
2 gr Piper
Directions
Oua posate cu spanac
Oua posate cu spanac – reteta rapida, un preparat simplu, gustos si plin de vitamine.
Se poate servi la micul dejun sau la pranz in orice anotimp. Profitati de frunzele proaspete de spanac si daca aveti mai mult il puteti congela si folosi in anotimpul rece.
Cum se fierbe spanacul si cum se face Oua posate cu spanac urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Spanacul il spalam frunza cu frunza pentru a inlatura tot pamantul dintre nervuri. |
2
Done
|
Pasul 2Ceapa taiata marunt o prajim in ulei, punem spanacul tocat si amestecam, in cateva minute ceapa si spanacul sunt moi, condimentam cu sare si piper, turnam un ou batut amestecand continu si innobilam preparatul cu 2 linguri cu smantana. |
3
Done
|
Pasul 3Intr-un vas punem 1l de apa cu sare la fiert adaugam otetul si cu un tel facem un vartej, ridicam telul si punem cate un ou lasam focul la mic, adunam cu o lingura albusul catre galbenus si fierbem 2-3 min, scoatem oul cu o paleta si il punem peste spanac. |
4
Done
|
|