Ingredients
-
500 gr muschi de porc
-
1/2 buc ardei galben
-
1/2 buc Ardei gras rosu
-
1/2 buc ardei iute
-
30 gr cascaval
-
1 gr Sare
-
1 gr Piper
-
2 linguri Ulei
Directions
Muschi de porc in tepuse la tigaie
Muschi de porc in tepuse la tigaie – Reteta rapida, gata in 15-20 min.

Lucrez intr-un supermarket si mi-a fost usor sa trec prin raioane sa iau o tavita cu muschiulet, doi ardei frumosi colorati si o rotita mica de cascaval. Muschiuletul are cam 500 gr numai bun pentru 3-4 persoane la un pranz sau o cina cu o salata de sezon.
Cum se face un Muschi de porc in tepuse la tigaie gasiti in pasii din reteta.

Steps
1
Done
|
Spalam muschiul si il stergem prin tamponare cu servetele, apoi il taiem pe lungime si il batem usor cu ciocanul de snitele. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|