Ingredients
-
500 gr pastai galbene late
-
400 gr carne de porc
-
1 buc ceapa
-
1 buc ardei kapia
-
3-4 bus rosie
-
4 linguri Ulei
-
frunze de patrunjel
-
Sare
-
ardei iute
Directions
Fasole galbena pastai cu carne de porc
Fasole galbena pastai cu carne de porc. Acest fel pricipal se poate prepara in toate anotimpurile cu pastai proaspete vara si congelate iarna. Imi plac mai mult pastaile acestea galbene si late pentru ca sunt carnoase si gustoase. Inabusite cu usturoi, fierte cu maionaza si usturoi sau puse in ciorba de zarzavat sunt doar cateva preparate in care pastaile galbene sunt vedete.
Cum se prepara reteta Fasole galbena pastai cu carne de porc gasiti in pasii urmatori.
Steps
1
Done
|
Punem cratita pe foc si turnam 2 linguri de ulei. Spalam carnea de porc si o portionam, eu de la porc am pus astazi pulpa, asadar punem pulpa de porc in uleiul incins amestecam cu o lingura de lemn si punem un capac, lasam focul la mic sa se poata inabusi incet. Amestecam din cand in cand si picuram cate putina apa, cam15 min. |
2
Done
|
Cat timp carnea este la foc pregatim legumele, rupem cu mana coditele de la pastai vom alege pastai tinere si viguroase fara ate, taiem ceapa marunt, ardeiul kapia fasii si dam rosiile pe razatoare. |
3
Done
|
In tigaia de prajit turnam restul de ulei si prajim ceapa si ardeiul kapia, cand sunt moi adaugam rosiile, lasam sa fiarba pana scade putin apa si legumele sunt fierte. |