0 0
Fasole galbena pastai cu carne de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr pastai galbene late
400 gr carne de porc
1 buc ceapa
1 buc ardei kapia
3-4 bus rosie
4 linguri Ulei
frunze de patrunjel
Sare
ardei iute

Fasole galbena pastai cu carne de porc

Cuisine:
    • 60 min
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Fasole galbena pastai cu carne de porc

    Fasole galbena pastai cu carne de porc. Acest fel pricipal se poate prepara in toate anotimpurile cu pastai proaspete vara si congelate iarna. Imi plac mai mult pastaile acestea galbene si late pentru ca sunt carnoase si gustoase. Inabusite cu usturoi, fierte cu maionaza si usturoi sau puse in ciorba de zarzavat sunt doar cateva preparate in care pastaile galbene sunt vedete.

     

    Fasole pastai cu carne-reteta
    Fasole pastai cu carne-reteta

    Cum se prepara reteta Fasole galbena pastai cu carne de porc gasiti in pasii urmatori.

    Fasole galbena pastai cu carne de porc -reteta
    Fasole galbena pastai cu carne de porc -reteta

    Steps

    1
    Done

    Punem cratita pe foc si turnam 2 linguri de ulei. Spalam carnea de porc si o portionam, eu de la porc am pus astazi pulpa, asadar punem pulpa de porc in uleiul incins amestecam cu o lingura de lemn si punem un capac, lasam focul la mic sa se poata inabusi incet. Amestecam din cand in cand si picuram cate putina apa, cam15 min.

    2
    Done

    Cat timp carnea este la foc pregatim legumele, rupem cu mana coditele de la pastai vom alege pastai tinere si viguroase fara ate, taiem ceapa marunt, ardeiul kapia fasii si dam rosiile pe razatoare.
    Acum punem peste carne pastaile fara a adauga si apa, acoperim cu un capac si le lasam sa se inabuse cam 20 min, amestecam si daca scad prea mult punem putina apa.

    3
    Done

    In tigaia de prajit turnam restul de ulei si prajim ceapa si ardeiul kapia, cand sunt moi adaugam rosiile, lasam sa fiarba pana scade putin apa si legumele sunt fierte.
    Rasturnam peste carne si pastai, amestecam si condimentam cu sare si ardei iute taiat marunt dupa preferinte. Lasam la fiert la loc mic sa se intrepatrunda toate aromele cam 10-15 min, adaugati si doi catei de usturoi taiati marunt, apoi presaram patrunjel tocat marunt si servim.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Tare dulci si gustoase mai sunt pastaile astea
    late galbene si cu carne de porc si mai bune...

    previous
    Prajitura cu iaurt si fructe goji
    next
    Branza de oi la borcan
    previous
    Prajitura cu iaurt si fructe goji
    next
    Branza de oi la borcan

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here