Ingredients
-
200 gr cus-cus
-
1/2 buc ardei galben
-
1/2 buc Ardei gras rosu
-
4-5 feliute ardei iute
-
1 buc ceapa
-
1 buc Morcov
-
100 gr dovlecel
-
30 gr telina
-
1 gr Sare
-
3 linguri ulei de masline
-
Directions
Cus-cus cu legume sote – legume si paste
Cus-cus cu legume sote o reteta usor de preparat, gustoasa, buna intr-o dieta sanatoasa.
Sanatos cu putine calorii, bogat in fibre si proteine, cus-cusul este mai savuros cu legume sotate.
Cum se face Cus-cus cu legume sote urmati pasii din reteta. va mai recomand Salata de cus-cus cu legume, Ciupercute aperitiv cu cus cus.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Curatam legumele si le taiem: morcovul si telina cubulete, ceapa tocata fin,ardeii felii si dovleceii rondele sau cum doriti (puteti folosi alte legume care va sunt pe plac). |
2
Done
|
Pasul 2Adaugam ardeii si dovleceii si sotam 3-4 min, punem peste legume cus-cusul, 300 ml de supa de legume sau de pasare, sare, putin ardei iute si cand incepe sa fiarba stingem focul, acoperim cu un capac si lasam 10 min. |