0 0
Cheesecake cu mure [Fara coacere]

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr mure
400 gr biscuiti cu ovaz
200 gr unt
300 gr branza proaspata
200 ml frisca lichida
4 linguri miere de albine
100 gr Zahar
20 gr Zahar vanilat
20 gr gelatina

Cheesecake cu mure [Fara coacere]

Cuisine:

    Crema fina gust puternic de fructe

    • 20 min
    • Serves 10
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Cheesecake cu mure [Fara coacere]

    Cheesecake cu mure – desert fara coacere, gust dulce acrisor. Cheesecake cu mure are o baza din biscuiti si unt, crema de branza cu frisca si piure din mure. Un cheesecake reteta simpla, o prajitura fara coacere cu biscuiti, un Cheesecake cu mure fara coacere perfect !cheesecake cu fructe de padure-reteta

    Este sezonul murelor si pentru ca este foarte cald va propun un desert fara coacere care se prepara foarte usor cu o baza din biscuiti, crema de branza, frisca si mure. Desert dulce acrisor si revigorant. cheesecake-vezi retetaM-am intors din deplasare cu trei cutiute cu mure, mari, frumoase si gustoase, dupa ce am savurat cu multa placere un castron cu mure  am gandit ca o prajiturica cu mure ar fi foarte buna si una fara sa aprind cuptorul. Este usor de preparat dar avem nevoie de putina rabdare, vom pune tava in frigider pentru cateva ore sau o noapte.cheesecake cu mure-reteta

    Steps

    1
    Done

    Punem biscuitii in vasul de la robot si ii rasnim pana obtinem un pesmet fin.
    Topim untul si il amestecam cu biscuitii maruntiti. Rasturnam intr-o forma cu inel detasabil si presam biscuitii cu o lingura sau cu ajutorul unui pahar. Punem tava in frigider la rece si pregatim crema de branza si jeleul de mure.

    2
    Done

    Curatam murele de codite si le spalam intr-o strecuratoare. 300 gr de mure le punem in vasul de la robot si le lasam cateva minute pana devin o pasta.

    3
    Done

    Batem frisca lichida pana devine tare si ferma apoi adaugam branza proaspata, mierea de albine si zaharul vanilat, amestecam lejer si adaugam pasta de mure. In aceasta compozitie punem un pliculet de gelatina pe care l-am lasat 10 min la hidratat si apoi l-am dizolvat in baie de abur.
    Scoatem tava din frigider cu biscuiti si turnam crema de branza, omogenizam si lasam la rece 2-3 ore.

    4
    Done

    Acum putem pregati jeleul de mure, mai avem 100 gr de mure pe care le vom pune la fiert cu zaharul tos si 150ml de apa la foc mic pana cand fructele sunt moi si siropul s-a legat putin. Strecuram si pasam fructele cu lingura intr-o strecuratoare astfel incat pulpa fructelor sa cada in sirop, lasam sa se raceasca si il amestecam cu un plic de gelatina dizolvat.

    5
    Done

    Scoatem tava din frigider si turnam jeleul, lasam la rece pana a doua zi. Decoram cu mure proaspete sau congelate, stropim fiecare portie cu sirop de mure.
    Sa aveti pofta.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Recomand acest cheesecake cu mure fara coacere pentru ca este gustos, aromat si are un aspect care ii incanta pe cei mai pretentiosi degustatori.

    previous
    Rulouri de vinete cu mozzarella
    next
    Desert la pahar cu Crema de branza si mure
    previous
    Rulouri de vinete cu mozzarella
    next
    Desert la pahar cu Crema de branza si mure

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here