Ingredients
-
300 gr biscuiti cu ovaz
-
150 gr unt
-
200 ml frisca lichida
-
200 gr iaurt
-
10 gr gelatina
-
100 ml suc de portocale
-
merisoare
-
16 gr-2pliculete Zahar vanilat
-
pentru jeleu
-
500 ml suc de portocale
-
5 linguri miere de albine
-
20 gr-2pliculete gelatina
-
pentru decor frunze de menta si merisoare confiate
Directions
Cheese cake cu crema de iaurt si jeleu de portocale – prajitura/cheesecake cu portocale fara coacere
Cheesecake reteta cu portocale fara coacere contine crema de iaurt si jeleu de portocale este un desert usor de preparat cu o baza din biscuiti, o crema fina din frisca si iaurt si un jeleu din suc proaspat de portocale.
Putem prepera acest desert in orice anotimp cu fructe de sezon si crema de branza ex. Cheesecake cu mure si Cheesecake cu zmeura.
Cheesecake cu portocale fara coacere, desert racoros, acrisor si revigorant.
Incercati reteta Cheese cake cu crema de iaurt si jeleu din portocale.
Daca nu aveti o forma cu un inel detasabil, puteti folosi o tava pe care o tapetati cu hartie de copt.
Steps
1
Done
|
Pregatim baza prajiturii. In vasul de la robot punem biscuitii cu ovaz maruntiti si ii rasnim pana avem un pesmet fin. Topim untul putin si il amestecam cu pesmetul din biscuiti. Amestecam bine si rasturnam compozitia intr-o forma cu inel detasabil. Presam bine cu o lingura si lasam forma la rece pana pregatim crema si jeleul. |
2
Done
|
Cu un mixer batem frisca lichida pana isi mareste volumul si devine ferma. |
3
Done
|
|
4
Done
|