Ingredients
-
250 gr piept de pui
-
2 linguri sos de soia
-
25gr ghimbir
-
1 lingurita miere de albine
-
3 catei-10gr usturoi
-
1 gr Sare
-
1 gr Piper
-
2 linguri Ulei
-
100 gr Morcov
-
50 gr telina
-
100 gr Ardei gras rosu
-
50 gr varza alba
-
100 gr taitei
Directions
Piept de pui cu legume si taitei
Piept de pui cu legume si taitei – preparat usor si rapid ca de vara, cateva legume proaspete, un piept de pui, sos de soia, un pic de ghimbir si un pic de usturoi.
Poate fi servit ca pranz sau cina.
Cum se face Piept de pui cu legume si taitei puteti urmari pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Curatam legumele si le taiem, morcovul bastonase, ardeiul rosu felii, telina cubulete, tocam varza si o frecam cu putina sare. Punem 2 linguri de ulei la incins intr-o tigaie si prajim putin pieptul de pui 3-4 min, il scoatem pe o farfurie si il lasam deoparte. |