0 0
Pate de casa din ficat de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr ficatei de pui
200 gr unt
1 buc ceapa
1 catel usturoi
Sare
Piper
chili
foi de dafin
150ml supa de pui

Pate de casa din ficat de pui

  • Serves 500
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pate de casa din ficat de pui – aperitiv

pate de casa din ficat de pui -vezi reteta
pate de casa din ficat de pui -vezi reteta

Pate de casa din ficat de pui – o reteta usor de facut cu ingrediente naturale, din ficat de pui, unt si condimente.

Un aperitiv gustos si sanatos perfect pentru micul dejun. Se consuma rece pe felii de paine. Poate fi folosit la ” Oua umplute ”

Cum se face un Pate de casa din ficat de pui 100% natural gasiti in pasii din reteta.

Steps

1
Done

Curatam ficateii de pielita alba ii spalam si ii lasam intr-o strecuratoare.

2
Done

Punem 50gr de unt intr-o tigaie la topit, adaugam ceapa tocata marunt si catelul de usturoi.

3
Done

Se calesc putin si se pun ficateii. Se prajesc cateva minute, se toarna supa peste ei, sare si jumatate de foaie de dafin. Acoperim cu un capac si lasam la fiert 10 min. Pentru supa de pui am fiert doua pulpe de pui.

4
Done

Indepartam foaia de dafin. Se paseaza reci cu un blender de mana sau se rastoarna in vasul de la robot. Se adauga restul de unt moale si se condimenteaza cu piper, chili si sare daca mai este necesar. Se paseaza pana avem o pasta fina gustoasa.
Pateul se pune la rece in frigider si se serveste ca aperitiv. Un strat fin de unt topit deasupra si pateul va rezista mai multe zile la rece.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Pate de casa din ficat de pui - un aperitiv gustos si sanatos

previous
Clatite cu spanac si crema de branza
next
Cod prajit
previous
Clatite cu spanac si crema de branza
next
Cod prajit

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here