Ingredients
-
2 buc dovlecel
-
200 gr branza proaspata
-
50 gr Morcov
-
un praf Piper
-
cateva fire de Marar
-
un praf Sare
-
2 linguri ulei de masline
-
2 lingurite seminte de in
Directions
Dovlecei umpluti cu branza – bostanei umpluti cu branza
Dovlecei umpluti cu branza – aperitiv rapid si sanatos.
Usor de preparat acesti Dovlecei umpluti cu branza, dovleceii taiati pe lungime in felii cam patru felii din ficare se ung cu ulei si se frig pe grillul incins. Nu aruncati bucatile mici din dovlecei. Putem face Supa crema de dovlecei sau o Omleta cu dovlecei la cuptor.
Feliile se ung cu o crema de branza si se ruleaza.
Cum se fac Dovlecei umpluti cu branza puteti vedea in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Taiem dovleceii in felii subtiri pe lungime, cam 4 din fiecare (vom folosi bucatile mici din dovclecel la alt preparat, o omleta sau chiar o supa crema). |
2
Done
|
Pasul 2Incingem grilul si punem feliile de dovlecel unse cu ulei de masline, le frigem pe ambele parti cate 2 min, le scoatem pe platou si le lasam sa se raceasca. |