0 0
Bame cu ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr bame proaspete sau din conserva
500 gr ciuperci mici
1 lingura Ulei floarea soarelui
4 catei usturoi
1 lingurita coriandru macinat
1 gr turmenic
250 gr suc de rosii
100 gr orez
1 buc mango copt
2 lingurite-ras ghimbir
1 buc ardei iute
1 buc-mica ceapa
Sare

Bame cu ciuperci

preparat delicios servit cu salata condimentata de mango si ghimbir

  • 45 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Bame cu ciuperci – fel principal

Bame cu ciuperci garnitura de orez si salata de mango si ghimbir.

Cum se prepara Bame cu ciuperci urmariti pasii din reteta.

Bame cu ciuperci-reteta
Bame cu ciuperci-reteta

Steps

1
Done

Pasul 1

Intr-un vas punem uleiul la incins adaugam semintele de coriandru macinate si un praf de turmenic, prajim 1 min amestecand continu.
Adaugam usturoiul pisat, sucul de rosii si ciupercile, amestecam si lasam sa fiarba 10-15 min punem bamele, acoperim vasul si continuam fierberea 5-10 min pana cand bamele sunt fragede.
Nu lasati mai mult la fiert bamele se vor terciui.

2
Done

Pasul 2

Potriviti de sare si serviti cu o garnitura de orez si salata de mango, pe care o vom prepara acum.
Pentru a pregati salata avem nevoie de un manngo copt pe care il vom curata de coaja, taiem pulpa de pe sambure si o vom mixa la robot impreuna cu 1catel de usturoi mic, 1 ceapa mica taiata marunt sau data la razatoare, 2 lingurite de radacina de ghimbir rase, ardeiul iute fara samburi tocat, un varf de zahar si sare si mixam pana obtinem o pasta.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Muesli cu fructe la pahar
next
Budinca cu broccoli
previous
Muesli cu fructe la pahar
next
Budinca cu broccoli

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here