Prajitura cu cirese – pandispan cu cirese
Prajitura cu cirese este o prajiturica foarte usor de preparat si foarte versatila, o puteti pregati toata vara si toamna cu fructe proaspete.
A venit vara e sezonul cireselor, va propun un desert simplu si rapid. O prajiturica gustoasa, vanilata si aromata.
Prajitura cu cirese este gata in 40 min, se pudreaza cu zahar si se serveste pe terasa cu un Sirop de soc apa minerala, lamaie si cuburi de gheata.
Cum se face o Prajitura cu cirese urmati pasii din reteta.
Ingrediente:
cirese,coaja rasa de lamaie,Faina,Lapte,oua,Praf de copt,Ulei,Zahar,zahar pudra,Zahar vanilat
Cum se face reteta:
In tava tapetata cu harti de copt turnam compozitia si asezam ciresele.
Punem tava in cuptorul incins 35-40 min la160 grade.
Este gata cand trece testul scobitarei si are suprafata rumen aurie.
Se lasa la racit se portioneaza si se pudreaza cu zahar.
Leave a Reply